TESLA, HIFU, Lipo laser in Maderoterapija

TESLA Sincosculpt - oblikovanje telesa

TESLA je naprava, ki se uporablja za zmanjševanje maščobnih oblog in krepitev mišic na predelu zadnjice, trebuha, stegen, meč, rok in medeničnega dna z uporabo nove tehnologije HFMR (high intense focused magnetic resonance) + focused unipolar radio frequency (RF). Visokointenzivna magnetna resonanca z dodano fokusirano radiofrekvenco omogoča učinkovit trening posameznih miščnih skupin ter trajno uničenje maščobnih celic.

Prednost naše naprave, primerjalno z drugimi, je v dvojnem delovanju energij. Visokointenzivne fokusirane magnetne resonance (HFMR) in radiofrekvenčne energije (RF)! Pulzirajoče magnetno polje stimulira motorične živce, ki povzročijo mišične kontrakcije na mestu apliciranja. Na ta način dosežemo visokofrekvenčno kontrakcijo mišic, katero s klasično vadbo težko dosežemo.  Istočasno deluje še RF z 40.68 mhz, ki s sproščanjem toplotne energije omogoča izgorevanje maščobnih celic in s segrevanje mišic povečuje intenziteto krčenja mišic. Na ta način se pospeši proliferacija (delitev) mišičnih vlaken, poživi delovanje krvnega obtoka in metabolizma, hkrati pa ohranja prijetnen občutek toplote med delovanje aparata. 

Tesla s kombiniranjem dveh vrst energij vpliva na učvrstitev mišic, izgorevanje maščob ter na čvrst in napet videz kože. Vadba s Teslo ne stimulira bolečinskih živcev na površini kože in je zato bolj prijetna kot klasična električna stimulacija.

Pulzirajoča energija v 30 minutah lahko stimulira do 30.000 močnih mišičnih kontakcij, ki pomagajo k hitrem metabolizmu in razgradnji maščobnih celic. Pridobil je mednarodni certifikat FDA in CE in ima mednarodno priznje varnega in učinkovitega aparata. Znanstveno je dokazano, da s tehnologijo HFMR in RF uspešno povečamo mišično maso in igubimo maščobne celice po večkratnih ponovitvah na istem področju telesa.

Tesla Sincosculpt oris delovanja

Tesla ima štiri ročke. Lahko delujeta dve ali vse štiri hkrati. To pomeni, da se lahko izvaja vadba na dveh predelih hkrati (trebuh, zadnjica, zgornji del rok nadlahti, stegna, meča). Tesla je primerena za tiste, ki nimajo časa za redno vadbo in si želijo hitro izgubo maščobe ter povečati mišično maso in s tem preoblikovati postavo, kot tudi za mlade mamice, ki jim je po porodu ostala vidna diastaza. Tesla ima dodaten nastavek, sedež, ki je namenjen za učvstitev mišic medeničnega dna, oziroma za izboljšanje morebitne inkontinence, tako za moške kot ženske.

Tesla Sincosculpt nastavitev

Tesla naprava je neinvazivna, varna, brez radiacije, brez stranskih učinkov in brez potrebe po protibolečinskim substancam. Med vadbo ni neprijetnih občutkov in ni potrebe po okrevanju, lahko se takoj vnete k svojim običajnim opravkom.

Način delovanja: Tesla deluje na principu neinvazivne HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic Field – visokointenzivno osredotočeno elektromagnetno polje) +Focused monopole RF Technology (osredotočeno monopolna radiofrekvenčna tehnologija), ki sprošča visokofrekvenčno magnetno vibracijo prek ročk, da prodira do 8 cm globoko v mišično tkivo in sproža neprekinjeno širjenje in kontrakcije mišic, da doseže visoko intenzivni trening, da poglobi rast mišičnih vlaken in proizvede nove kolagenske vezi za povečanje mišične  gostote in obsega mišic. Toplota. ki se sprošča ob delovanju RF ogreje mašobno tkivo do 45 stopinj, pospeši razgradnjo in ablacijo maščobnih celic. Hkrati ogreje mišice za povečano moč kontakcij, podvoji se mišična proliferacija, izboljša mišična elastičnost in pospeši se metabolizem ter krvni obtok.  Kombinacija RF in magnetne vibracije omogoča visoko intenzivno vadbo, s tem intenzivno kontrakcijo mišic ter visoko lipolizo. Maščobne celice se razgradijo na trigliceridne kisline, ki se akumulirajo v velikem obsegu v maščobnih celicah. Koncetracija maščobnih kislin je tako previsoka zato povzroči apoptozo (odmrtje) maščobnih celic, ki se v nekaj tednih izločijo iz telesa z naravnim metabolizmom. Na ta način Tesla doseže povečanje mišične mase in zmanjšanje maščobnih celic.

PREDNOSTI

 • Visoko intenzivna fokusirana magnetna resonanca z dodano radiofrekvenčno energijo
 • Različne nastavitve glede na potrebe strank
 • Štiri ročke za obdelavo dveh predelov telesa, od teh sta dve ukrivljeni za 180 stopinj, da se bolje prilegajo telesu
 • Omogoča različne nastavitve oddajanja energije za posamezen predel telesa
 • Radiofrekvenčna energija se sprošča na način, da med delovanjem zagotavlja prijetno toploto
 • Naprava je varna za uporabo, neinvazivna, brez dodanega električnega toka, brez pregrevanaj telesa, brez radiacije in brez posebnega okrevanja po postopku
 • Za stranke, ki ne želijo ali nimajo časa za vadbo, ali zaradi poškodb ne morejo vaditi, se samo uležejo in naprava v 30 minutah deluje kot da bi naredili 30.000 mišičnih kontakcij. Med vadbo ni čutiti bolečin, stranka se ne poti, samo občuti delovanje mišičnih vlaken
 • Nekaj znanstvenih študij potrjuje, da so dovolj že 4 obiski v 14 dneh, da se vidi sprememba na področju obdelave. V povprečju se priporoča 6-8 obiskov ali več, 2-3x na teden.
 • Zaradi procesa ekstrakcije maščob in gradnje mišičnih vlaken, se končni rezultat vidi po 6-8 tednih od zadnjega obiska
 • Medicinske raziskave so potdile, da se po koncu paketa osmih obiskov z naparvo Tesla doseže do 25% povečanje mišične mase in zmanšanje maščobnih oblog do 30%
 • Posebno primerno za mlade mamice po porodu, ki se soočajo z 'nosečniškim trebuhom' oz. z mišično diastazo na področju trebuha. Po tretmaju rezultati kažejo na 19% zmanjšanje videza diastaze
 • Za vse, moške in ženske, ki imajo težave z inkontinenco in za učvrstitev mišic medeničnega dna, je dodan poseben priključek, sedež, na katerega se stranka vsede in naprava deluje na učvrstitev mišic na področju medenice.Tesla Sincosculpt po porodu

POSTOPEK:

 • Najprej se opravijo meritve na obdelovanem predelu telesa, obseg in teža
 • Namesti se elastični trak na področju obdelave in nato se pod trak namesti ročka za obdelavo izbranega področja
 • Ročke morajo biti na poziciji predela telesa kot je izbrano na ekranu naprave
 • Ob uporabi radiofrekvenčne enrgije morajo biti ročke naposredno na koži, ne na oblačilu
 • Izogibamo se področju kjer so kosti
 • Priporoča se 30 minutna vadba, lahko tudi 45 minut
 • Pred začetkom mora stranka odstaniti vse kovinske predmete in med vadbo ne sme uporabljati telefona oz. drugih elektronskih naprav

PREVIDNOSTNI UKREPI

 • Prepovedano je obdelava na področju glave, vratu in prsi okoli srca
 • Dve ročki ne moreta delovati ena proti drugi
 • Potrebno je odstaniti vse kovinske predmete
 • Med vadbo se stranka ne sme dotikati drugih oseb in drugih kovinskih predmetov
 • Vsaj eno uro pred vadbo ni priporočen vnos hrane v telo
 • Med vadbo ni primerno da je stranka preveč sita in vsaj eno uro po vadbi ne sme jesti
 • Med vadbo ne sme piti vode
 • Področje obdelave mora biti suho brez vlage

Tesla Sincosculpt Before/After

 

MADEROTERAPIJA

 

Maderoterapija (»lesna terapija«) izvira iz besede madera, ki po špansko pomeni les, in izhaja iz Kolumbije. Temelji na uporabi anatomsko izdelanih lesnih pripomočkov, ki omogočajo neinvazivne in 100-odstotno naravne tretmaje brez alergijskih reakcij.

 

Maderoterapija predstavlja zelo učinkovito tehniko masaže za

 

 • zmanjševanje celulita,
 • pospešitev limfne drenaže in  lokalnega metabolizma,
 • odpravo toksinov iz telesa,
 • odvod viška vode iz telesa
 • sprostitev,
 • oblikovanje telesa in
 • tonificiranje kože.  

 

Bistvo maderoterapije je stimulacija limfne drenaže, ki je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita. Namenjena je vsem, ki imajo lokalizirane maščobne obloge, celulit, probleme z zatekanjem in/ali slab tonus kože. Primerna je za vse predele telesa. Za izvajanje maderoterapije se uporabljajo različni leseni valjčki, masažno olje in roke terapevta.  

 

V eni maderoterapiji uporabimo različne pripomočke, vsak pa ima svoj namen, odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, odprava maščobe). Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, se zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi zaradi, česar se videz tkiva izboljša.

 

Priporoča se serija minimalno desetih maderoterapij, vsak drugi dan. Prvi rezultati se opazijo po 3−5 tretmajih, odvisno od začetnega stanja.

 

 

 

VPRAŠANJA

 

Ali hujšanje lahko pomaga pri odpravi in odstranjevanju celulita?

 

Samo dejstvo, da celulit prizadene večino žensk, zadostuje za zaključek, da čudežne rešitve za njegovo izginotje ni, še posebej ne preko noči. V borbi proti pomarančasti koži je potrebno uporabiti kakovostne kozmetične preparate in preverjene postopke. Priporočajo se čvrste masaže, limfna drenaža in drugi postopki, ki bodo predvsem spodbudili oslabljeno cirkulacijo. Za uspešnejše rezultate pa je poleg naštetega potrebno vključiti več rednega gibanja in paziti na prehrano. K nastanku celulita pripomorejo tudi slabe prehrambene navade, predvsem prevelika količina maščob, sladkorja in soli. Diete in stradanje niso rešitev, saj niso zdrave za organizem, nizkokalorična prehrana pa ovira proces razgradnje maščob. Raziskave so pokazale, da se celulit ne zmanjšuje s hujšanjem; v teh primerih se zmanjša le količina maščobnega tkiva, struktura vozličkov kolagena, iz katerih je celulit, pa se ne spreminja. To je le še en dokaz, da je k problemu celulita potrebno pristopiti resno in preučiti vse dejavnike, ki ga povzročajo.

 

Kakšen vpliv ima na nastanek celulita in obliko telesa vrsta hrane, ki jo uživamo?

 

Vsak presežek hrane oziroma energije se bo shranil v obliki maščevja - še posebej radi se kot maščobne zaloge shranjujejo ogljikovi hidrati in maščobe, saj jih telo večinoma ne zna uporabiti drugače kot gorivo. Če telo dobi goriva preveč, ga shrani za "hude čase". Če torej s hrano vnašamo več energije, kot je potrebujemo, bomo povečevali maščobne zaloge na telesu, pri večini žensk pa se bo posledično povečala tudi izraženost celulita.

 

Kako določiti stadij celulita?

 

Celulit nastaja v najglobjem sloju kože, kjer se nahaja podkožno maščobno tkivo. Pogled v sestavo tega tkiva kaže na skupke maščobnih celic, zložene v majhne režnje. Med njimi so vezne pregrade, sestavljene iz elastina in kolagena, v katerih se raztezajo krvni in limfni tokovi. S povečanjem maščobnih celic se zmanjšuje mecelični prostor, pojavi se povečan pritisk na krvne in limfne tokove, kar ovira cirkulacijo. Skrajne posledice slabe cirkulacije so nabiranje tekočin in odpadnih snovi, pomanjkanje kisika in zmanjšan dotok hranljivih snovi, zaradi česar tkivo propada. Zaradi celega niza povzročiteljev se na na površini kože v tkivu prične nabirati celulit približno sedem do osem let preden ga sploh opazimo. Takrat lahko govorimo o začetni fazi, v kateri se celulit ne vidi na prvi pogled, temveč je opazen le, če kožo stisnemo med prsti. Stanje pa se sčasoma slabša in zaradi poslabšane cirkulacije postaja resnejše. Okrog celic se zaradi slabenja veznega tkiva prično oblikovati trdi skupki kolagena. S časom kolagen ustvari vozličke, ki otrdijo in silijo na površino kože. Te blazinice postanejo estetski problem, koža postaja vse tanjša in manj prožna, izgublja zdravo barvo, dobiva videz pomarančaste kože, v podkožnem tkivu pa je vse več trdih vozličkov, ki so boleči na otip. Celulit je v glavnem lokaliziran v predelu zadnjice in stegen. Po Nuernberger-Millerjevi lestvici razlikujemo štiri stopnje celulita: 0 - Koža je gladka, brez nepravilnosti, ne glede na vrsto in mesto pritiska, s katerim želimo kaj odkriti, 1 -Videz pomarančaste kože je opazen le, ko kožo pritisnemo s prsti ali kadar oseba sedi na trdi površini; 2 - Videz pomarančaste kože je opazen tudi, ko oseba stoji, koža ni več gladka tudi kadar oseba leži; 3 -Videz pomarančaste kože je opazen ne glede na položaj osebe.

 

Uspešno sem izgubila telesno težo, a na bokih, zadnjici in stegnih imam še vedno celulit. Zakaj?

 

Količina / izraženost celulita ni odvisna od telesne teže, pač pa od količine telesne maščobe. Nepravilno hujšanje lahko privede do dejanske izgube telesne teže, vendar na račun drugih tkiv, telesnih tekočin in glikogena. Tehtnica bo pokazala rezultat, a le ogledalo bo povedalo resnico: da se namreč maščobnih oblog nismo znebili. To je še posebej očitno na "problematičnih" delih (boki, zadnjica, stegna). Če režim prehrane in vadbe ni urejen tako, da spodbuja izgubo maščob, pač pa le izgubo teže, se to na izraženosti celulita ne bo poznalo.

 

Zakaj se vidnost celulita z leti povečuje?

 

Ženska usnjica je najbolj kompaktna med 30 in 40 letom starosti. Nato proizvodnja kolagena in elastina upade, zmanjšuje se količina vezivnega tkiva kar ima za posledico tanjšanje in rahljanje usnjice in povrhnjice. Poleg tega vezivno tkivo z leti postane tudi trše, navpična kolagenska vlakna v podkožju se skrajšajo. Vse to v kombinaciji s pritiskanjem maščobnih celic na oslabljeno usnjico in možnim edemom poveča izrazitost celulita. Vidnost celulita je tako z leti vedno večja, še posebej, če mu ženska ne posveča nobene pozornosti oziroma se zadeve loteva z napačnimi informacijami.

 

Ali na količino / videz celulita lahko vpliva tudi predmenstrualni sindrom (PMS)?

 

Nekatere raziskave kažejo, da to drži. PMS je namreč povezan s hormonskimi nihanji - večina žensk s PMSjem v tem obdobju bistveno bolj zadržuje vodo v telesu, kar lahko vodi k poslabšanju videza celulita.

 

HIFU (high intense focused ultrasound) VISOKO ENERGETSKO INTENZIVNI FOKUSIRANI ULTRAZVOK  

 

 

HIFU Bodyshape (HBS) je revolucionarna nova naprava na področju oblikovanja telesa. HBS je čudovita neinvazivna naprava za zmanjševanje maščobnih oblog in oblikovanje telesa. Sistem uporablja poudarjeno in osredotočeno ultrazvočno energijo usmerjeno na zmanjševanje podkožnih maščob brez da poškoduje okoliške živce, mišice, kolagen in druga tkiva na območju delovanja.

 

HIFU Laser

Komu je namenjen?

 

Praktično vsem moškim in ženskam, ki se želijo znebiti odvečnih maščob na področju trebuha, bokov, zadnjice in stegen in imajo Indeks telesne teže (BMI) manjši od 30. Namenjen je vsem tistim, ki si ne želijo invazivnega kirurškega postopka, ki zahteva boleče in dolgotrajno okrevanje

 

Kako deluje?

 

HBS deluje tako, da visoko intenzivno in ciljno zgoščeno ultrazvočno energijo usmerja na točno določene maščobne obloge, podobno kot deluje povečevalno steklo. Konkavna oblika ročke omogoča, da se visokoenergijski valovi združijo v skoncentrirano točko pod kožo in na ta način razbijejo maščobne celice, ki se ne morejo več obnoviti. Razbita maščoba se prek metabolnih procesov postopoma izloča iz našega telesa. Energija prehaja do 12 mm pod kožo in stene maščobnih celic trajno uniči. Telo v nekaj tednih skozi naravne procese izloči uničene maščobne celice. Rezultat je manjša konfekcijska številka oblačil ter lepo oblikovano telo.

 

Kako deluje

Prednosti HBS

 

 • zelo učikonvita neinvazivna, nekirurška naprava z dolgotrajnimi in vidnimi rezultati,
 • za oblikovanje telesa, zmanjševanje maščobnih oblog in celulita,
 • priporočeni trije obiski z vmesnim dvotedenskim premorom,
 • zmanjšan obseg pasu 65 mm po zaključku treh terapij,
 • po treh mesecih se paket treh terapij lahko ponovi,
 • selektivna metoda, ki učinkuje neposredno na odvečne maščobne obloge,
 • okoliško tkivo, kapilare in živci ostanejo nepoškodovani,
 • odpadle maščobne celice se izločijo iz telesa z naravnimi metabolnimi procesi izločanja,
 • ženske in moški med 20 in 65 let lahko pričakujejo dolgoročne rezultate zmanjšanja obsega maščob na področju trebuha, bokov in stegen,
 • brez bolečin, brez lokalnih anastetikov, le rahla rdečica, ki izzveni v nekaj urah po terapiji,
 • po terapiji se lahko takoj vrnete k vsakdanjim opravkom,
 • razlika med HBS in kavitacijo je v tem, HSB lahko zagotovi trajno skoncentrirano energijo v točno določene ciljne predele tkiva, medtem ko se energija kavitacije razprši po tkivu, kjer povzroča občutek toplote in topljenje maščobe, vendar manj učinkovite rezultate na bolj kritičnih predelih telesa.

 

Kako poteka terapija?

 

Področje telesa, ki ga obdelujemo mora biti pobrito in predhodno očiščeno. Odstranimo vse metalne okraske (ure, zapestnice, prstane, uhane, piercing, ipd..). Uporaba mobitela med postopkom ni dovoljena. Izmerimo telesno težo ter s kaliperjem zmerimo debelino maščobe oz. maščobno gubo in podatke vnesemo v HBS. Sistem avtomatično izračuna parametre za izvedbo postopka. Jakost energije lahko prilagodimo glede na posameznikovo občustljivost in jo lahko postopoma povečujemo. Na področju obdelave narišemo mrežo kvadratkov, toliko kot jih je predhodno izračunal HBS. Področje premažemo s hladilnim gelom in začnemo s postopkom. Z aplikatorjem čvrsto pritiskamo na posamezne kvadrate, na vsakega sprožimo praviloma samo en 'shot'  oziroma ultrazvočni strel, dokler ne prekrijemo celotne površine narisane mreže. Obdelano površino izdatno hladimo s hladilnim aplikatorjem. Nato se z aparatom Futura Ultratone naredimo vsaj 15 minutno limfno drenažo, ki zagotavlja učinkovitejše metabolne procese izločanja odpadnih snovi iz telesa. Postopek traja od 40 do 70 minut, odvisno od velikosti in števila področji obdelave na telesu.

 

Potek terapije

Ali je postopek boleč?

 

Ne, ni boleč. Morda boste občutili rahlo toploto in 'mravlinčenje' in v redkih primerih se pojavi rdečica na področju obdelave. Po postopku se lahko vrnete k svojim vsakdanjimi aktivnostmi.

 

Kako po postopku s HBS?

 

V 24 urah po postopku ni priporočljivo tuširanje z vročo vodo in uživanje močnih začimb. Z ostalimi aktivnosti lahko nemoteno nadaljujete. Telo v nekaj tednih skozi naravne proces izloči uničeno maščobo, zato je priporočeno pitje veliko vode in vzdrževanje zdravega življenskega sloga, torej ustrezne prehrane in zmerne športne aktivnosti.

 

Koliko obiskov je potrebnih?

 

Običajno so potrebni trije obiski. Med vsakim obiskom je dva tedna premora. Cel paket treh obiskov je zaključen v enem mesecu. Po treh mesecih premora, se postopek treh obiskov lahko ponovi.

 

Kakšne rezultate lahko pričakujem in kdaj so vidni?

 

Prvi rezultati so vidni po približno dveh tednih. Povprečno zmenjšanje obsega trebuha je do 63 mm po treh obiskih. Seveda so rezultati v neposredni povezavi z vašim načinom življenja in vzdrževanjem zdravega življenskega sloga.

 

Ali so rezultati trajni?

 

Da, če se držite zdrave prehrane in vzdržujete zmerno telesno aktivnost.

 

Kontraindikacije oziroma kdaj se postopek s HBS odsvetuje?

 

 • Specifične dedne bolezni.
 • Visok holesterol.
 • Nosečnice.
 • Hepatitis in druge bolezni imunskega sistema.
 • Odprte rane.
 • Jemanje zdravil, ki vplivajo na metabolizem.
 • Če imate umetno srce ali podobno medicinsko električno napravo, srčni spodbujevalnik, implatirani kadio defibrilator ali drugi medicinski implatanti.
 • Predeli okoli področja z metalnim, plastičnimi ali silikonskimi vsadki.
 • Področje telesa, kjer je maščobna guba izmerjena manj kot 15 mm.
 • BMI večji od 30.

 

 

 

Ultrazvočna liposukcija – kavitacija je varen in hiter postopek odstranjevanja maščobnih blazinic v telesu.

Hitro vidni rezultati !

Rezultati ultrazvočne liposukcije – kavitacije so vidni že v zelo kartkem času. Pri nekaterih celo takoj po terapiji, v povprečju pa je potrebnih 6-10 terapij. Po tereapiji lahko takoj začnemo opravljati vsakodnevna opravila.
Vsako stranko obravnavamo individualno. Terapijo določimo glede na potrebe in želje posamezne stranke. Če se boste držali predpisanih navodil, propročenega načina prehrane in drugih telesnih aktivnosti, boste z rezultati zagotovo zadovoljni. 
Če iščete vrhunski, varen, zelo učinkovit način izboljšanja vašega videza, je ultrazvočna liposukacija vsekakor postopek o katerem je vredno razmisliti. Kavitacija je povsod po svetu najhitreje rastoč postopek odstranjevanja maščobnih blazinic v našem telesu. Z danjašnjo tehnologijo postaja kavitacija enostavna, varna in cenovno dostopna tehnologija. Naš cilj je, da si s kavitacijo pridobite takšno postavo, kot si jo želite.

Kako odstanimo maščobo?

Ultrazvočna liposukcija - kavitacija uporablja visoko frekvenčne valove, ki maščobo pretresejo in razbijejo na določenih delih telesa. Postopek je v primerjavi s kirurško liposukcijo manj nevaren, oseba ni izpostavljena nevarnostim narkoze in težavam po njej.

Ultrazvok lahko razbije trdovratno maščobo na težko dostopnih predelih, ki jih z navadnimi metodami hujšanja ne moremo odstraniti. Maščoba na področju nog, trebuha in rok je idealna za ultrazvočno liposukcijo, ker so na tem področju mišice in vezivno tkivo, niso v nevarnosti notranji organi.

Področja obravnave z ultrazvočno liposukcijo so: brada, nadlaket, moške prsi, pas, zadnjica, stegna, pas, hrbet, notranja stran kolena, goleni,…

Postopek ultrazvočne liposukcije – kavitacija

Ultrazvočna liposukcija je namenjena odstranjevanju maščob po vsem telesu. Postopek se prične z posvetom s strokovno usposobljeno osebo, ki vam natančno predstavi prednosti in slabosti postopka. Če se za terapijo odločite, vas pred postopkom izmerimo, tudi fotografiramo (po želji) in po njem opravimo meritve na istem mestu. Tako se lahko sami prepričate o rezultatu. 
Odvečno nastala maščoba po opravljeni terapiji se do 85 % izloči s postopkom biostimulacije z aparatom Futura Ultratone (http://www.dreams.si/futura-ultratone/telo ), ki jo opravimo takoj po terapiji. 15% maščobe pa izločijo jetra po naravni poti.

Kontraindikacije:

 • SRČNI SPODBUJEVALNIK, METALNI VSADKI
 • BOLEZNI JETER IN RAKAVA OBOLENJA
 • DIABETES, VISOK PRITISK
 • NEPRAVILNOSTI KRVOŽILNEGA SISTEMA
 • NOSEČNOST, DOJENJE, MENSTRUACIJA
 • VROČINSKA IN DRUGA BOLEZENSKA STANJA
 • NEDAVNE OPERACIJE
 • AKUTNE INFEKCIJE
 • DERMATOLOŠKA STANJA IN POŠKODOVANA KOŽA
 • ŽILNE NEPRAVILNOSTI
 • OBRAZ, VRAT, LIMFNI VOZLIČKI, GLEŽNJI TER DRUGI sklepi so področja kjer se postopek ne izvaja

 

 

Pojdi nazaj