Pedikura

KLASIČNA – ESTETSKA PEDIKURA (60min)

Klasična ozirimo estetska pedikura je postopek pri katerem privošimo vašim bolečim stopalom pravo malo razvajanje, osvežitev, lep izgled in lahkoten korak. Najprej noge namakamo v negovalni in osvežujoči kopeli, nato se nadaljuje s krajšanjem in oblikovanjem nohtov ter odstranitev obnohtne kožice ter trde kože na podplatih. Pedikura se izvaja ročno in strojno, kar prinaša kar nekaj prednosti , saj je postopek enostaven, hkrati pa natančen, hiter in temeljit. Na ta način obdelamo trdo kožo na peti, ki jo porežemo ali samo pobrusimo. S poliranjem nohta dosežemo bolj gladek, matiran noht. Poliranje pa poskrbi za razpoke ali neestetska mesta na nohtih. Nejprijetnejši del pedikure je masaža stopal in nog do kolen. Na koncu pa vam nohte po želji tudi nalakiramo, klasično, trajno (LCN Recolution Gellack) ali pa s francoskim lakiranjem nohtov.

Redna nega je izrednega pomena za noge na katere preko dneva izvajamo največ obremenitve in posledično tudi za preprečitev morebitnih bolezni ali nepravilnosti na vaših stopalih. 

Zahtevnejša medicinska pedikura (90min)

Poleg postopka pri klasični pedikuri se izvaja obdelava zahtevnejših otiščancev, kurjih očes in vraščenih nohtov.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več...