Novice

NOVO - MICRONEEDLING s frakcionalno RADIOFREKVENCO (RF)

Učinkovita metoda nege obraza za reševanje problematike

  • postinflamatornih brazgotin od aken,
  • sončnih poškodb - hiperpigmentacije,
  • širokih por
  • drobnih in globokih gub.
  • za zmanjševanje videza povešene in ohlapne kože po shujševalnih tretmajih ter
  • za zmanjševanje videza strij.

Gre za minimalno invazivni postopek microneedlinga, s katerim se nadzorovano povzroča mikro-poškodbe in posledično stimulira proizvodnjo kolagena. Z uporabo ustreznih in kakovostnih serumov ter dodano frakcionalno RF so rezultati stimulacije proizvodnje kolagena in elastina še učinkovitejši in dolgotrajneši. Kožo na ta način spodbudimo k pospešenem obnavljanju in stimulaciji naravne sinteze kolagena in elastina.

Nega obraza s FRAKCIONALNO RADIOFREKVENCO

Frakcionirana radiofrekvenca (RF) predstavlja novejšo tehnologijo radiofrekvenčnih valov za neinvazivno, varno in učinkovito anti age nego obraza brez bolečin in trajnih poškodb kože. Aparat ima ročko s terapevtsko glavo z mikro elektrodami, ki omogoča točkovno enakomerno distribucijo bipolarne radiofrekvenčne energije neposredno v dermis (usnjico). Posebno pomembno je, da je temperatura dosežena v globinskih slojih višja od temperature na površini kože (od 40 do 42,5 ˚C) kar povzroči rekonstrukcijo obstoječih in proizvodnjo novih kolagenskih vlaken. Že takoj po prvem obisku je koža vidno bolj napeta, gube so gladkejše in plitkejše, na končni rezultat pa je potrebno počakati 2-3 mesece od zadnjega obiska. Običajno priporočamo paket 4-6 obiskov v razmaku 7-10 dni.

Novo 2 v 1 4D HIFU + Vmax - najnovejša tehnologija za pomladitev kože!


Kozmetični 'facelift' - napeta, čvrsta koža brez gubic. Celostno pomlajevanje obraza, vratu in telesa, odpravljanje podbradka, vse to vam nudimo z uporabo fokusiranega ultrazvoka 4D Hifu z dodatno ročko (V max) radarskih valov za obdelavo težje dostopnih mest. Intenzivna moč fokusiranega ultrazvoka omogoča varno regeneracijo, dvigovanje, zategovanje kože in glajenje gub. Metod je povsem neinvazivna in na učinkovit način odpravlja nepravilnosti na obrazu in poskrbi za zmanjšanje gubic.  Hkrati je koža videti mehkejša in prožnejša. Gre za revolucionarno metodo, ki jo uporabljajo v vodilnih estetskih klinikah in kozmetičnih salonih po svetu in tudi pri nas

 

 

Kako deluje?

Deluje na principu fokusiranega ultrazvoka visokih moči. Segrevanje tkiva vodi do mikroinflamatornih procesov, ki jim sledi povečana tvorba novega kolagena. Stranke že takoj opazijo lifting, a še bolj pomembni sta naslednji dve fazi. V drugi fazi prihaja do nastajanja novega kolagena (celice fibroblastov se delijo do 40x na sekundo), v tretji pa podaljšan lifting učinek, ki si ga vsi tako želimo. Z različnimi aplikatorji se doseže različna globina delovanja. Naprava HIFU ne poškoduje površine kože, medtem ko natančno prodira v izbrano globino, ki jo določimo glede na vrsto težav. Regeneracija podkožja poteka torej v treh različnih fazah, ki se začenja med samo terapijo in traja vse od 6 mesecev pa do enega leta. Terapija ne poškoduje površine kože, kljub temu pa uspešno prodira v globlje ležeče plasti, saj je temperatura delovanja v globini podkožja bistveno višja kot pri laserju in radiofrekvenci. Prednost terapije je točkovno usmerjena ultrazvočna energija.

Kategorije